Президентська кампанія на Львівщині – найспокійніша з часів 1997 року

Президентська кампанія на Львівшині – найспокійніша і найбільш європейська від виборів 1997 року. Про це під час відеомосту між Львовом-Донецьком «Загрози президентським виборам у Львові та Донецьку. Як їх уникнути?» повідомив у Львівському прес-клубі голова ЛОГО ВГО «Комітет виборців України» Роман Кошовий.

«Єдиною загрозою є велика кількість людей, які виходять з виборчих комісій. Тому є  загроза недоукомплектування виборчих комісій», - сказав експерт.

Окремі кандидати у Президенти, за словами Кошового, відкликали своїх представників з ДВК. Наприклад, це зробив Симоненко. Крім того, на Львівщині почалася нова хвиля мобілізації, що також впливає на кадровий голод у ДВК, пояснив експерт.

А головне питання, яке турбує виборців Львівщини, – чи буде другий тур виборів, наголосив Роман Кошовий.

Назар Бойко, керівник моніторингово-аналітичної групи «Цифра», також головною проблемою виборчого процесу вважає брак кадрів. «Якщо 2012 року у ДВК в середньому працювало по 20 осіб, то цьогоріч у Львівській області в середньому –  по 10 осіб, у Донецькій – 8 членів. Мінімальна кількість має бути 9 осіб. Тобто, у Донецьку цей рівень навіть не забезпечений», - наголосив експерт

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: