Студентські команди Львова розіграли Кубок героїв (фото)

Футбольні змагання на Кубок героїв відбулися у Львові за участі студентських команд.

Міні-футбольний турнір під відкритим небом відбувся 22 травня. Зголосилися до участі в розіграші Кубка сім команд, до складу яких увійшли по семеро гравців з різних ВНЗ, зокрема ЛНУ ім.І.Франка, «Львівської політехніки», Львівської комерційної академії, Університету внутрішніх справ та інших.

Боротьба за Кубок була запеклою, кожна із команд мала свою групу підтримки зі студентів-вболівальників.

Як розповів організатор змагань Тарас Баранецький, турнір став можливим завдяки підтримки Львівської міської громадської організації «Батьківщина молода», яка ініціювала захід, домовилась про місце проведення та виготовила нагороди.

«Присвятили ми захід Дню героїв, який відзначаємо 23 травня, – розповів Тарас Баранецький. – Варто зазначити про інтерес до заходу, адже участь могли взяти усі бажаючі. Умова єдина – зібрати студентську команду. Лише за перший день, коли ми розклеїли оголошення про проведення турніру на реєстраційний телефонний номер надійшло близько 90 дзвінків».

У фінальному поєдинку перемогла команда з назвою «На морально-вольових» НУ «Львівська політехніка». Окремий приз отримала найкраща команда вболівальників.

футбол1 футбол3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: