У Львові знайшли чиновника, який «вірить у третє пришестя Януковича» (відео)

Представники «Правого сектору» сьогодні, 23 травня, ходили у гості до голови Державної сільськогосподарської інспекції у Львівській області Андрія Івасіва. Таким чином, члени громадської організації провели акцію «Лікарня не врятує від тюрми».

Про це заступник керівника «Правого сектору» у Львівській області Віталій Сергатюк повідомив у коментарі Дивись. Інфо.

«На жаль, знову не застали цього громадянина на роботі. Ми маємо дуже багато звернень від громадян, а також документів від державних та правоохоронних органів, які свідчать, що ця людина не мала б керувати землеустроєм та землеупорядкуванням у Львівській області», - повідомив Віталій Сергатюк.

Він також додав, що попри заборону КМУ, цей чоловік і надалі продовжує збільшувати штат у інспекції та «вірить у третє пришестя Януковича».

Сергатюк також повідомив, що учасники акції намагались не нанести шкоди державній установі, а також залишили зразок заяви на звільнення, яку, сподіваються, чиновник напише після виходу із лікарняного.

«Якщо ж ні, то ми прийдемо ще раз, щоб допомогти йому у цьому», - наголосив заступник керівника «Правого сектору» у Львівській області.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: