Вночі чиновники Садового виганяли із Ратуші голодуючих стоматологів

Про це голодуючі протестувальники сьогодні вранці повідомили кореспондента Галицької правди.

За словами стоматологів, близько 12 ночі до них підійшов  Олег Березюк і з допомогою охоронців намагався їх прогнати, однак міліція, яка приїхала на місце подій, стала на захист голудуючих:

«Прийшов пан Березюк і сказав, що ми тут не маємо права перебувати і він має всі підстави і документи, щоб нас звідси погнати. Прийшов знизу “security” і сказав, що нас звідси вижене, ми йому  сказали хай худобу виганяє в себе  зі стайні.

Приїхали правохоронні органи з галицького району,подивилися на наш дозвіл на голодування , і сказали Березюку,  що ми маємо право тут перебувати.  Березюк був в істериці,  тому що як то так міліція  захищає протестувальників, брати хабарі  то може, а вигнати протестувальників не може.

Приїхав наш юрист, якому надали ці документи,  зігдно якими нас мали вигнати, - це були інструкції, що  міська рада, -  це режимний об'єкт і голодувати тут не можна. Але наш юрист аргументовано зазначив, що це інструкції для чиновників. Годинку вони ще  пошуміли,просили, щоб ми пішли. А міліція сказала, що не має підстав нас виганяти», - зазначив лікар  - стоматолог Олег Мисків.

Як повідомляла Галицька правда, 22 травня стоматологи 4 – ої комунальної стоматологічної поліклініки після 10 денного пікету під ратушею огосили про голодування під кабінетом міського голови Львова.

Нагадаємо, стоматологи вимагають звільнення головного лікаря Галини Ляльки, яка збирає з них побори і принижує їхню честь і гідність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: