На Львівщині стартував обласний конкурс бізнес-планів 2014 року

Нещодавно у Львівській області розпочався конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді, який проводиться щороку на виконання Указу Президента України від 06.10.99 № 1285 (1285/99) «Про заходи щодо забезпечення працевлаштування молоді», повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Конкурс проводиться у двох номінаціях «Студентські ініціативи» та «Молодий підприємець».

З метою забезпечення молоддю набуття практичних навиків у підприємницьких ініціативах у 2014 році управління молоді та спорту облдержадміністрації та Львівський обласний молодіжний центр праці ініціюють проведення Конкурсу у два етапи.

І етап передбачає тренінгові програми та надання консультацій для визначення бізнес ідеї, які б можна було реалізувати під час літніх канікул. Кращі бізнес пропозиції та бізнес плани приймаються на перший тур до 15 червня 2014 року; на другий тур – до 21 серпня ц.р.

За результатами подань експертна комісія 28 серпня підведе підсумки щодо визначення кращих робіт конкурсантів. Нагородження переможців планується провести 2 вересня.

Тренінгові програми проводяться кожного четверга з 16:00 до 19:00 год. за адресою: м. Львів, вул. Кривоноса, 10, оф.1, е-mail: [email protected]. Контактна особа – Довганик Леся Матвіївна, тел 0679057266.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: