Екс-беркутівець влаштував у 120 ОВК «п’яний дебош»

Колишній працівник розформованого спецпідрозділу «Беркут» Ходів Орест Ігорович, який повторно працевлаштувався в міліції, нині влаштував  п’яний дебош в 120 ОВК, що у Львові на вулиці К.Левицького 67, повідомляє прес-служба "Правого сектору".

Початок виборчого дня чоловік розпочав з чарки і замість охорони громадського порядку, він  навпаки - почав заважати членам ОВК виконувати свою роботу. Так, зі слів очевидців, на звертання «Слава Україні!»  новоспечений правоохоронець вигукував у приміщенні ОВК «Слава Беркуту!».  Більше того, будучи при виконанні службових обов’язків та  міліційній формі, чоловік приніс з собою в окружну комісію атрибути розформованого спецпідрозділу міліції : берет та значок і  хизувався ними перед працівниками та вихвалявся, що він був на Майдані. Працівники ОВК відзняли на телефон «продуктовий набір», що його приніс з собою на роботу правоохоронець.

Одна з двох пляшок оковитої , які міліціянт завбачливо прихопив з собою на дільницю, була вже напівпорожньою. Коли один з членів ОВК зробив зухвалому  правоохоронцю зауваження, той  почав погрожувати йому фізичною розправою і виганяти на вулицю. На місце події виїхали представники «Правого сектору». Також, члени окружкому викликали міліцію та написали відповідну заяву в правоохоронні органи.

На їхній подив втихомирювати п’яничку  приїхали перші міліційні чини регіону - начальник ГУ МВСУ у Львівській області Дмитро Загарія та керівник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко, які чомусь намагалися «вигородити» нетверезого охоронця. «Дебошира у погонах»  вони забрали з собою. Викликає подив, в який спосіб колишній «беркутівець»  з такими морально-вольовими якостями, який, до того ж,  хизується що розганяв демонстрантів на Майдані, зміг пройти переатестацію в правоохоронних органах та знову одягнути міліційну форму!?

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: