На виборчих дільницях Львова є поодинокі випадки черг

Як повідомили у районних адміністраціях міста, станом на 10.00 год ранку ситуація на виборчих дільницях Львова спокійна. Є поодинокі випадки черг охочих проголосувати. На 11.00 год буде відомо попередні дані про кількість осіб, які взяли участь у голосуванні, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Зранку кількість охочих проголосувати велика. На дільниці №461960 на вул Б.Хмельницького вже на 08.00 год ранку була черга. На 08.30 год на цій дільниці вже проголосувало близько 100 людей», - повідомили в Личаківській районній адміністрації.

У Шевченківській районній адміністрації повідомили, що ситуація на виборчих дільницях спокійна. Великого ажіотажу наразі не спостерігається. Очікують, що більша кількість людей прийде на дільниці в межах 12.00 год. У Сихівській районній адміністрації повідомили, що на 08.15 год проголосувало 513 виборців.

Відтак, на 11.00 год буде відома інформація про кількість осіб, які взяли участь у голосуванні.

Нагадаємо, сьогодні в Україні проходять позачергові вибори Президента України. Виборчі дільниці працюють із 08:00 до 20:00 год. Загалом у м. Львові є 305 виборчих дільниць. В місті налічується приблизно 609 тис. виборців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: