Садовий проголосував

Сім’я міського голови Львова Андрія Садового проголосувала на виборчій дільниці №461949, що на вул. Миколи Некрасова, 59 (середня школа «Лідер»). На дільницю сім’я прийшла після церкви, у вишиванках. Як зазначив Андрій Садовий, мер Львова, він проголосував за майбутнє дітей. Також міський голова закликав усіх українців обов’язково йти на дільниці і голосувати.

«Проголосував за дітей, за їхнє майбутнє, щоб вони мали можливість і щастя жити в країні, якою ми всі разом будемо гордитись. Сьогодні дуже важливо, щоб усі українці прийшли і проголосували. Кожен може мати свої вподобання, свої симпатії, але важливо прийти і проголосувати. За це наше право люди гинули на Майдані – за право прийти і чесно голосувати. І сьогодні гинуть наші хлопці на Донбасі.

Є добра традиція – перед виборами йдеш до церкви, Служба Божа, молишся. Чесно скажу, до церкви я не мав чіткої думки за кого буду голосувати. Власне, помолився, прийшов і проголосував», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Сім’я мера на виборчу дільницю прийшла у вишиванках.

«Це важливо, щоб ми показали, що ми – українці, що нас багато. Хто у вишиванці, хто зі стрічкою, хто прапор на балконі. Ми – українці. Ми обираємо нашу владу. Це наш обов’язок – всім прийти і проголосувати. Я був би втішений, якби по законодавству була обов’язкова норма, що всі мають голосувати. Це важливо, в час, коли Україна будується, тільки встановлюється, щоб ми показували свою єдність», - додав Андрій Садовий.

«Я віддала голос за того, хто, я думаю, об’єднає країну. Я не була впевнена, але це мабуть єдина людина, яка може об’єднати Україну», - додала дружина мера Львова Катерина Кіт-Садова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: