У Львові на міжнародній конференції поговорять про індустріальні парки

Упродовж двох днів – 5 та 6 червня – у місті відбудеться міжнародна конференція, під назвою «Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку промисловості», повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Основними темами для обговорень будуть державне сприяння розвитку індустріальних парків в Україні, національний і зарубіжний досвід у плануванні технопарків та управлінні ними, економічний розвиток територій, а також тенденції та можливості для еко-технологій.

Серед учасників конференції – власники та керівники українських та міжнародних промислових компаній, керівники органів державної влади та самоврядування з України та з-за кордону, представники інституцій економічного розвитку, зокрема агенцій із залучення інвестицій, місцевих агенцій розвитку, бізнес-асоціацій, керуючих компанії промислових парків, кластери, тощо.

Місце проведення заходу: конференц-зал Українського Католицького Університету (вул. Хуторівка, 35А).

Конференція відбудеться в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної ради, ЛОДА, Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами та ДТЕК.

Більш детальна інформація, а також реєстрація учасників та акредитація ЗМІ – за посиланням: www.institute.lviv.ua/conference/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: