Вибори у в’язницях Львівщини вже завершилися

У всіх пенітенціарних закладах Львівщини голосування на виборах президента України завершилося. Вибори у в’язницях області тривали від 8.00 до 13.30 год.

Про це 25 травня у коментарі IA ZIK повідомив прес-секретар управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області Мирослав Демків.

«Осіб, які б відмовилися від голосування, у нас не було. Бюлетенів вистачило для всіх. У декількох установах за ходом виборів спостерігали журналісти, спостерігачі від іноземних організацій – ОБСЄ (колонії №30 та №48, Самбірській виховній колонії та Сокальській виправній колонії №47), Європейської платформи за демократичні вибори», – повідомив Демків.

За його словами, всього у в’язницях Львівщини утримується 4626 осіб, з них включені до списку і проголосували 4540 осіб. Не голосували 87 осіб, з яких 12 осіб без громадянства, 56 – громадяни інших держав, 18 – неповнолітніх.

Демків також зазначив, що іноземні спостерігачі не висловили зауважень щодо організації проведення виборів у в’язницях Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: