Гінка подякував штабу Порошенку

Звернення голови Львівської організації УДАРу Ярослава Гінки у зв’язку з завершенням виборів Президента України

Українці склали іспит на громадянську зрілість та відповідальність – уже в першому турі, за результатами екзіт-полів та попереднього підрахунку голосів з беззаперечною перевагою та показником у понад 54% голосів виборців лідирує Петро Порошенко.

Хочу відзначити, що ці позачергові вибори проводились в безпрецедентних умовах –анексії Криму, загрози військової агресії, економічної та політичної кризи. Однак, попри усі ці фактори, українці всього світу продемонстрували надзвичайно високий рівень свідомості, прийшовши на виборчі дільниці, незважаючи на незручності, а на Сході – навіть попри  загрозу своєму життю. Беручи до уваги відсутність можливості для голосування українців Криму, Донеччини та Луганщини, явка у понад 60 % - відповідь українців на усі намагання ворогів нашої державності зірвати вибори.

Варто нагадати, що саме лідер УДАРу Віталій Кличко зняв свою кандидатуру з виборів, закликавши своїх виборців голосувати Петра Порошенка. Приклад об’єднання зусиль двох найрейтинговіших кандидатів показав приклад єдності українському суспільству. Лідер УДАРу показав, що не все в українській політиці вимірюється особистими вигодами та амбіціями.

Прикметно, що Львівська область – лідер щодо виборців,які взяли участь у голосуванні. Окрім цього, Львівщина серед усіх областей України надала найбільшу підтримку майбутньому Президенту України – Петро Порошенко отримав понад 70% голосів виборців Галичини.

Галичина віддала свої голоси за мирне майбутнє, європейську інтеграцію та за єдність України, - першочергові завдання нового Президента, якому, переконаний, до снаги виправдати сподівання виборців. Зважаючи на загальні результати, одностайність виборців Львівщини у своєму виборі – беззаперечний внесок у перемогу Петра Порошенка.

Окремо хочу подякувати членам команди Петра Порошенка на Львівщині. Величезна робота по організації виборчих штабів, агітації за кандидата, функціонуванні виборчих дільниць області,надзвичайно стиснута в часі,  дала свої результати. І найвищий по Україні результат Петра Порошенка  - це заслуга команди УДАРу на Львівщині, яка взяла на себе основний тягар по організації виборчого процесу в області. Саме ударівцібули основною складовою великої команди агітаторів, членів виборчих комісій, керівників штабів та довірених осіб Петра Порошенка. Ця робота, зважаючи на аномально короткі терміни, була виконана практично бездоганно. Тому хочу висловити свою вдячність ударівцям Львівщини за самовіддану, дисципліновану та високопрофесійну роботу. Ваша робота на цих виборах  - це наш з вами величезний внесок в успішне майбутнє України. І перемога Петра Порошенка – це й наша з вами перемога, це перемога усіх українців!

Голова Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ярослав Гінка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: