«Майстерня міста» діятиме з 6 до 30 червня

З 6 до 30 червня у Львові вже третій рік поспіль в рамках проекту GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» відбуватиметься урбаністично-культурна ініціатива «Майстерня міста». Цей захід вже встиг завоювати увагу і вдячність львів’ян та гостей міста, тож організатори вирішили знову провести його в цьому році, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Починаючи з 6 червня, на площі перед національним університетом ім. І. Франка буде організована спеціальна зона, де пройде низка культурних заходів, серед яких

різноманітні майстер-класи, семінари, дискусії, фільми, концерти, виставки тощо.

Ключовою темою цьогорічної Майстерні є підвищення рівня свідомості мешканців про цінність громадського простору в місті. Наскільки комфортними є для нас громадські місця? Хто і як їх використовує? Наскільки «громадськими» вони є насправді? І, не в останню чергу, що можна та необхідно зробити для їх вдосконалення?

До спільного діалогу заохочуються всі зацікавлені сторони, а саме: Львівська міська рада, об’єднання мешканців, громадські організації, запрошені експерти та місцеві жителі. Таким чином, проект створює відкриту платформу для всіх, хто бере активну участь у відновленні та розвитку міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: