МВС і ДСНС розповіли про забезпечення порядку на виборах (відео)

На Львівщині до охорони громадської безпеки під час дострокових президентських виборів було залучено 2780 працівників міліції, 1200 представників громадських формувань і 2500 представників Львівського обласного товариства мисливців і рибалок.

Про це на прес-конференції повідомила начальник відділу громадських зв’язків ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Добровольська розповіла, що також у області було посилено охорону приміщень ОВК за рахунок представників спеціального батальйону міліції.

Станом на завершення голосування на дільницях у області не було зафіксовано жодного грубого порушення громадського порядку.

Добровольська також повідомила, що представники міліції і надалі продовжують охороняти як дільничні виборчі комісії, так і окружні виборчі комісії до того моменту, поки на них перебуватимуть бюлетені для голосування.

Водночас начальник відділу громадських зв’язків ГУ МВС України у Львівській області повідомила, що станом на 20 годину до органів міліції надійшло 10 заяв щодо порушення громадського порядку під час здійснення виборчого процесу.

Представник «Народної самооборони» Валерій Веремчук додав, що найспокійніші вибори на Львівщині за останні 15 років вдалось забезпечити саме завдяки львів’янам, які спокійно і без жодних провокацій здійснювали своє конституційне право вибору.

Веремчук відзначив, що у області були окремі випадки того, коли львів’яни обурювались тим, що не знайшли себе у списках виборців, а також окремі особи могли прийти на дільницю у нетверезому стані.

Тривожних повідомлень, пов’язаних із виборчим процесом, не надходило і до Головного управління ДСНС у Львівській області. Загалом, як повідомив керівник прес-центру Павло Василенко, до забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось 1400 чоловік особового складу, з них – 756 чоловік безпосередньо поблизу виборчих дільниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: