Царьов висунув Порошенкові купу вимог

Колишній кандидат у президенти України, депутат-регіонал Олег Царьов вважає, що у Сходу країни є можливість для контактів із Петром Порошенком.

"Якщо Петро Порошенко зупинить кровопролиття, якщо він відкличе війська з південного сходу і оголосить амністію, скаже про те, що буде змінювати Конституцію, вводити російську другою державною мовою, шанс у нього бути почутим у південно-східних регіонах буде", – сказав Царьов у прямому ефірі телеканалу Росія-24.

Лише за виконання цих умов Порошенко може приїхати на схід України. А якщо він не готовий піти назустріч цим вимогам, його поїздка може виявитися такою самою "результативною", як і до Криму, коли у нього нічого не вийшло, зазначив Царьов.

За словами Царьова, вони "поважають волю всіх українців, які проголосували за Порошенка". Водночас він наголосив, що Луганськ та Донецьк не брали участь у виборах президента України.

На думку Царьова, феномен Петра Порошенка пов’язаний з тим, що люди втомилися від війни і готові голосувати за когось, хто, з їхньої точки зору, готовий зупинити війну.

Він також наголосив, що, якщо Порошенко виграє вибори, то буде президентом половини країни. Щоб його почув південний схід, новий глава держави "має передусім відхреститися від цієї "хунти", він має засудити злочини в Одесі, Харкові, Дніпропетровську та Донецьку". "Після того, як він скаже про те, що скоєно злочин проти людяності у Слов’янську, Краматорську, Маріуполі, у нього є шанс бути почутим", – заявив Царьов.

ТВі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: