У Львові проведуть засідання круглого столу щодо виробництва енергоносіїв в умовах агресії РФ

         27 травня о 12.00 у приміщенні Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України за адресою: вул. С.Крушельницької, 5/3, м. Львів, розпочнеться Круглий стіл на тему: «Інвестиційне середовище Львівщини на ринку виробництва енергоносіїв в умовах російської військової агресії», повідомила прес-служба ЛОР.

Головні спікери: голова постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва Львівської обласної ради Тарас Федак, голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради Олексій Балицький.

Участь у роботі Круглого столу братимуть депутати Львівської обласної ради, підприємці, науковці, експерти.

Учасники заходу спробують дати відповіді на такі запитання: Скільки природного газу видобувається на Львівщині?  Хто є основним споживачем газу?  Чи є перспектива розвитку відновлювальних джерел енергії в області? Чи велика небезпека «малих» ГЕС? Кому невигідна енергетична незалежність Львівщини? Скільки газу в надрах Львівщини і як його видобувати? Екологічні аспекти газовидобування тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: