Булатов ліквідував "Спортивні арени України"

Міністерство молоді та спорту України ліквідувало державний концерн "Спортивні арени України" (САУ), в який входять НСК "Олімпійський", столичний Палац спорту та "Арена Львів"

Керівництво концерну поскаржилося на це рішення міністерства, виступивши із заявою на офіційному сайті САУ, повідомляє Еспресо.TV.

"Я особисто багато разів чув від міністра, що ми розкрадаємо кошти, що наші арени приховують доходи. Я бачу ситуацію так: після ліквідації концерну на кожну арену прийдуть певні люди, які доведуть майданчика до банкрутства. Потім підприємства приватизуються і перейдуть до приватного власника", - каже гендиректор САУ Сергій Симак.

У повідомленні зазначається, що з приходом нового менеджменту міністерства щодня на всі підприємства концерну здійснюється тиск, щоб довести їх до кризового стану, відбувається постійне втручання в господарську діяльність підприємств.

"З'являється недостовірна інформація про ситуацію на головних спортивних майданчиках держави. Через особисті мотиви і неприязнь міністр готовий піти на будь-які кроки, щоб прибрати чинне керівництво концерну і його підприємств, навіть ціною ліквідації", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: