МВС завершило службове розслідування щодо працівників спецбатальйону міліції Львівщини, які відмовилися виїжджати у Харків

Завершилося службове розслідування за фактом відмови працівників спецбатальйоні міліції Львівщини, які відмовилися виїжджати у Харківську область для несення служби.

Для забезпечення громадського порядку на території Харківської області, 28 квітня було прийнято рішення відрядити у місто Харків 40 працівників спеціального батальйону міліції Львівщини.

Під час проведення інструктажу 31 працівник спецбатальйону відмовився їхати у службове відрядження, вказані співробітники спецбатальйону самовільно покинули територію підрозділу.

За цим фактом керівник ГУМВС України у Львівській області призначив службове розслідування.

Під час службового розслідування з кожним співробітником спецбатальйону  зустрівся очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія, щоб особисто з’ясувати причини, якими керувалися співробітники спецбатальйону, відмовляючись їхати у відрядження у Харківську область.

Після завершення розслідування було встановлено, що 31 працівник спеціального батальйону міліції ГУМВС України у Львівській області за невиконання наказу заслуговував на звільнення з органів внутрішніх справ.

Однак, враховуючи моральний стан працівників, відсутність на той момент належного для відрядження матеріального забезпечення, а також щиросердні запевнення про готовність при отриманні вказівки у будь-який момент виїхати для виконання поставлених на них завдань по охороні громадського порядку та боротьби зі злочинністю – до працівників спецбатальйону міліції, які відмовилися їхати у Харківську область, застосовано дисциплінарні стягнення а саме: всім оголошено про неповну посадову відповідність.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: