Українцям не доведеться шкодувати за свій вибір, - Дубневич

"Друзі та усі ті, хто лишає контакти і резюме в приватних дописах, або ж намагається зустрітись зі мною. Хочу дати відповідь на деякі ваші запитання", - пише у Фейсбуці нардеп Ярослав Дубневич

"1. Так, я, як член фракції В. Кличка у парламенті разом з командою УДАРу підтримали кандидатуру Петра Порошенка. Висловлюю велику вдячність виборцям Львівщини та окремо мого 120-го виборчого округу за високу явку та за один з найвищих в Україні рівень підтримки нового Президента. Переконаний, що українцям не доведеться шкодувати за свій вибір.

2. Ні, я не претендую на жодну посаду у виконавчій вертикалі влади – ані у Львівській області, ані будь-де інде. Вважаю неприйнятним будь-яке суміщення посад чи намагання втриматись на двох стільцях – депутата і чиновника. Також, не займаюсь лобіюванням жодних кандидатур. Вважаю, що в умовах котрі склалися в Україні право формувати свою команду належить виключно Президентові.

3. Як депутат - мажоритарник, маю ще достатньо невиконаних зобов’язань перед своїми виборцями з виборчого округу. Також, є ряд законопроектів, які я зареєстрував, і роблю все, щоб вони були прийняті. Зокрема – і проект закону щодо авто з транзитними номерами, який має високі шанси бути прийнятим уже невдовзі, і інші. Сьогодні, я переконаний, що максимально ефективно виконати усі свої зобов’язання перед виборцями можу лише на посту, який займаю зараз. Тобто у статусі народного депутата України.

4. Як ви можете прослідкувати з моїх попередніх заяв, переконаний, що посада голови обласної адміністрації віджила своє і повинна бути ліквідована, а повнота повноважень має бути передана місцевому самоврядуванню. За представником Президента мають залишитися контрольні функції. Думаю, що так і буде після перевиборів до парламенту та конституційної реформи", - написав Дубневич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: