Місцеві бюджети отримали 16 млн. грн. субвенції на ремонт комунальних доріг області

Відповідно до затверджених розпорядженнями голови Львівської ОДА переліків об’єктів доріг комунальної власності, ремонти яких у 2014 році будуть здійснюватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету, департамент фінансів облдержадміністрації, згідно з надходженнями до обласного бюджету субвенції на цю мету, спрямував місцевим бюджетам 16 312,1 тис. грн. Ці кошти становлять 31 відсоток до річних призначень, повідомила прес-служба ЛОДА.

За словами директора департаменту фінансів ОДА Олега Демківа, з початку року з державного бюджету безпосередньо бюджетам міст і районів області перераховано кошти субвенції в сумі 30 646,7 тис. гривень.

«Слід відмітити, що в Державному бюджеті України на 2014 рік для обласного бюджету Львівської області передбачена субвенція на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах в сумі 52 585,3 тис. грн. та  безпосередньо для бюджетів міст (міст обласного значення) та районів – 110 280,6 тис. грн.», – зазначив О.Демків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: