Садовий повернувся до Львова

Сьогодні відбулось нагородження переможців ІІІ етапу міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій «Lviv CSIT». За перше місце двоє переможців отримають по 5 тис. грн. від ІТ-кластеру. НВК «Школа-гімназія «Сихівська» отримує комп’ютерний клас 5+1. Усі номінанти отримають по 1 тис. грн. стипендії від міста. Переможцям у номінаціях Eleks та SoftServe також були вручені подарунки та нагороди, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Успішні можуть бути міста тільки тоді, коли є мудрі люди. Коли сьогодні наші школярі перемагають на такій Олімпіаді, - це великий плюс, це надія для всього міста. Багатою є та країна, чи місто, де є багато мудрих людей. Нам важливо, щоб до Львова їхали мудрі люди з міст України, зі світу. Для цього у школах має бути хороший рівень освіти. Мені приємно, що не тільки спеціалізовані школи мають переможців, а й прості наші школи, де є класні вчителі, де батьки думають про дітей, інвестують в дітей кошти. Найцінніше, що у нас є, - це наші діти», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відтак, переможців визначено у трьох номінаціях – City, Eleks та SoftServe. Переможці у номінації Eleks отримали у подарунок електронні книги від фірми «Eleks». Переможці у номінації SoftServe отримали хард-диски та сертифікати на он-лайн курс від «Microsoft» від компанії «SoftServе».

«Завжди ми хочемо бути успішними, щоб наша країна була багатою. Але наше найбільше багатство – це наші діти.

Приємно, що ІТ, новітні технології показують у Львові добру динаміку. Як приклад цієї динаміки – це наші молоді хлопці та дівчата, які сьогодні тут», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, для участі у ІІІ етапу олімпіади подали свої напрацювання 13 учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова.

Довідка

Міська учнівська Олімпіада з інформаційних технологій «Lviv CSIT» стартувала 19 жовтня 2013 року. Заявки на участь в Олімпіаді подали близько 1600 учнів львівських шкіл, 960 з яких взяли участь у І етапі змагань. До ІІ туру пройшло 85 учнів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: