Ситник нагородив прикордонників

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України сьогодні відбулись урочистості з нагоди Дня прикордонника. Особовий склад Регіонального управління з професійним святом привітав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Зокрема, він нагородив працівників прикордонної служби за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу охорони держаного кордону та з нагоди Дня прикордонника почесними відзнаками облдержадміністрації:

- Почесною грамотою облдержадміністрації – офіцера відділу прикордонного контролю та реєстрації штабу Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України майора Віталія Нікітова;

- Подякою голови облдержадміністрації – відповідального виконавця відділу тилового забезпечення Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України ст.прапорщика  Оксану Кресяк;

- годинником «Від голови облдержадміністрації» – ветерана Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Павла Сидорчука.

Йосиф Ситник побажав прикордонникам та ветеранам наснаги, здобутків у службі та непорушного кордону. Він особливо відзначив тих військовослужбовців, які у теперішній час доклалися до захисту державного кордону на південно-східних рубежах нашої держави.

«Своєю сумлінною працею, професійним ставленням до виконання службових обов’язків, вагомими досягненнями у виконанні важливих державних завдань Ви заслуговуєте на високу оцінку своєї діяльності з боку населення та керівництва області», – зазначив у вітальному слові перший заступник голови ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: