У Львові працює «Соціальний готель»

Декілька років тому у нашому місті запрацювала нова міська бюджетна установа соціального спрямування – комунальний заклад соціального захисту «Соціальний готель» (вул. Городоцька, 163 А). У закладі одночасно може проживати до 24 осіб, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Заклад призначений для тимчасового проживання хлопців з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у віці від 15 до 23 років. «Соціальний готель» є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради, створеною Ухвалою Львівської міської ради від 25.10.2007р. №1155 зі змінами «Про реорганізацію закладу соціального захисту «Соціальний притулок Турбота» Франківської районної адміністрації.

«Нам важливо, аби наші підопічні отримували тут, окрім базових соціальних послуг, ще й відчуття домівки, обов’язку і навику колективного співіснування в соціумі. Тому ми практикуємо систематичне проведення заходів, спрямованих на особистісний розвиток, підвищення ерудиції та утвердження стійких моральних цінностей», - повідомив директор Комунального закладу соціального захисту «Соціальний готель» брат Володимир Шотіков.

Основними завданнями установи є забезпечення вищезгаданих осіб тимчасовим житлом, проведення соціально-психологічної та навчально-виховної роботи на основі індивідуального підходу, надання соціально-побутових та інформаційних послуг, захист прав та інтересів осіб, які у ньому проживають.

«Керівництво закладом довірено Релігійному управлінню монастирів Селезіанського згромадження Східного обряду Української Греко-Католицької Церкви, яке покликане утвердити підхід до управління «Соціальним готелем» у поєднанні ефективності менеджменту та установлення міцних духовних цінностей його мешканцям», - зазначив в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

За детальною інформацією про можливість проживання просимо звертатись: вул. Городоцька, 163 А, тел./факс: 237-47-27.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: