У Львові відбудеться круглий стіл щодо гендерної політики

4 червня о 15.00 год у малій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться круглий стіл, присвячений підведенню підсумків проекту «Проведення громадського функціонального обстеження місцевих органів влади для підвищення ефективності державної гендерної політики», який проводився «Центром політичних студій та аналітики», повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Під час заходу буде висвітлено результати проекту, який відбувався впродовж січня – травня 2014 року, обговорено питання реалізації гендерної політики у Львівській та інших областях України, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, доступу до публічної інформації. До участі в заході будуть запрошені представники й представниці громадськості; представниці й представники органів влади, до чиїх повноважень належить реалізація державної політики у сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків; журналісти; представники й представниці різних соціальних груп.

Відтак, учасникам круглого столу буде запропоновано взяти участь в обговоренні проблематики реалізації державної гендерної політики та спільно напрацьовувати пропозиції для усунення недоліків для їх внесення на розгляд Кабінету Міністрів України.

Захід триватиме 4 червня з 15.00 до 17.00 год.

Довідка

Контакти: Громадська організація «Центр політичних студій та аналітики», вул. Куликівська, 66/2, тел. 0678893322, сайт: www.cpsa.org.ua, Email: [email protected].

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: