Відпочинок в таборах на півдні України безпечний для дітей, - Сех

Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех закликала голів райдержадміністрації пояснити батькам, що відпочинок в таборах на півдні України безпечний для дітей. Про це йшлося на нараді з головами райдержадміністрацій, повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Ми стикаємося з тим, що деякі батьки бояться відпускати дітей в табори на півдні через нестабільну ситуацію в державі. Але ми не можемо втратити можливість оздоровити дітей пільгових категорій на морі, тим більше, що вже не можемо відправляти їх до кримських оздоровниць. Прошу голів райдержадміністрацій проводити роз’яснювальну роботу з батьками про те, що діти в таборах будуть в безпеці», – сказала голова ЛОДА.

Вона також повідомила, що цього року заплановано скерувати на відпочинок та оздоровлення 12 307 дітей, пришкільні табори відвідуватимуть 77 982 дитини.  Передбачено відкрити 590 пришкільних таборів.

Всього на оздоровлення і відпочинок передбачено в обласному, місцевих бюджетах, з Фонду соціального страхування та Об’єднання профспілок Львівщини 37 млн грн. також планується залучити 12 мільйонів коштів організацій, підприємств, спонсорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: