Майдан - це сакральне місце, тому його не можна робити проїжджою частиною, - Парасюк

Сотник Майдану Володимир Парасюк, який зі сцени погрожував Віктору Януковичу збройним штурмом "Межигір'я", закликав мітингувальників залишити Майдан Незалежності у Києві і перебратися у південно-східні регіони

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на «Укрінформ».

"Майдан не означає місце у центрі Києва - Майдан став ідеологією і закликом до дій нової влади. Щоб зараз використовувати Майдан як місце для проживання, то я проти того. Звичайно, я не маю повноважень сказати - йдіть збирайте намети... Якщо люди там нічого не роблять і вони не контролюють владу, не активізуються, то їм справді потрібно роз'їжджатися по домівках", - сказав Парасюк.

Він переконаний, що протестувальники з Майдану, які дійсно хочуть захищати свою державу, мають їхати до південно-східних регіонів.

"Сидіти на місці і нічого не робити - це трохи неправильно. Я би казав так: хто сильний і кричить, що хоче воювати і "дайте мені зброю", то приїжджайте в Дніпропетровськ, Донецьк чи Луганськ, і будете захищати територію держави", - сказав сотник.

Водночас він зауважив, що Майдан Незалежності у Києві - "це є сакральне місце, де вмирали наші герої, і в ніякому разі його не можна робити проїжджою частиною".

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко, який переміг на виборах мера Києва, заявив, що Майдан виконав свою головну функцію і потрібно очистити центр столиці від барикад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: