Ми досі у це не віримо, - боєць Нацгвардії розповів про загиблого генерала Кульчицького (відео)

Сьогодні бойовики збили вертоліт, в якому був генерал-майор МВС Сергій Кульчицький

Своїми спогадами про генерал-майора в ефірі Еспресо.TV поділився один із бійців-добровольців першого батальйону резервістів Національної гвардії Євген Іваненко.

"Це людина, яка внесла великий вклад в організацію Нацгвардії, особливо в організацію першого батальйону резервістів Нацгвардії, де ми знаходимося. Він перший сюди зайшов на цей блокпост і організував тут все", - розповів він.

За його словами, всі бійці дуже поважали Кульчицького і досі не вірять у таку втрату.

"Ми досі не віримо в цю інформацію. Він приїздив сюди неодноразово і з кожним вітався і розпитував про всі питання, які в нас виникають", - сказав Іваненко.

Нагадаємо, сьогодні о 12:30, поблизу міста Слав’янська після розвантаження продуктів харчування, висадки зміни та при проведенні ротації особового складу на п’ятому блок-пості гелікоптер МІ-8 Національної гвардії України, повертаючись у зворотньому напрямку, попав під обстріл, що вівся із лісосмуги, та був підбитий.

За даними Нацгвардії, в результаті події загинуло 12 чоловік – шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж гелікоптеру, та шість – представників спецпідрозділу МВС України. Один військовослужбовець Національної гвардії України залишився живим та перебуває у важкому стані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: