В Україні наразі немає молоді, яка готова працювати на благо держави, - експерт (відео)

Українська влада за усі роки Незалежності робила усе для того, аби жителі Сходу менше спілкувались із жителями Заходу і навпаки. А там, де немає комунікації – є дуже багато фантазії, тому і склались стереотипні думки одних про інших.

Про це на прес-конференції у Львові заявив психотерапевт Сергій Рослюк, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Рослюк наголосив, що через це українське суспільство має інформаційну травму.

Натомість головний лікар Львівської обласної психіатричної лікарні Олександр Фільц додає, що в Україні досі не народилось те молоде покоління, яке б справді готове було відкинути усі політичні амбіції і на десятирічну перспективу попрацювати задля створення ідеальної держави.

Фільц навів приклад спілкування із одними молодими людьми уже після Майдану, які заявили, що хочуть створювати свою партію, щоб добиватись змін у країні.

«Але вони кажуть: «Ми хочемо посади уже сьогодні». Це трагедія. З ким тоді говорити? Із школярами із 11-го класу? Проте і вони через три роки будуть такими самими».

Експерти також відзначили, що українські ЗМІ мали б створювати спеціальні інформаційні просвітницькі програми. «Програма має бути такою, щоб її дивились замість Шустера. Проти пропаганди можна боротись тільки просвітою», - сказав Олександр Фільц.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: