Активісти йдуть до Шмигаля за поясненнями

Сьогодні о 15.00 близько десятка громадських активістів Львова прийдуть на зустріч до заступника начальника-в.о. керівника ГУ Міндоходів Львівщини Дениса Шмигаля вимагати пояснень щодо трагічної загибелі підприємця, яка сталася у будівлі відомства 29 травня.

Про це 30 травня у коментарі IA ZIK повідомив керівник Афганської сотні у Львові Ігор Коцюруба.

За словами Коцюруби, про візит громадські активісти повідомили Шмигалю у телефонній розмові.

«Я Шмигалю перетелефонував, пояснив, щоб ми не палили ту податкову – нехай нас прийме. Він погодився», – повідомив керівник Афганської сотні.

На розмову до Шмигаля прийдуть представники Афганської сотні, інших громадських організацій – «Рабів до раю не впускають», «Дорожнього контрою».

«Ми хочемо почути логічні пояснення. Хочемо дати йому зрозуміти, що такий варіант, що сама дівчина прийшла і навіть не заходила до інспектора, а, можливо, їй хтось зателефонував і вона викинулася з вікна – не пройде», – наголосив Коцюруба.

Він також зауважив, що громадські активісти планують провести своє розслідування самогубства підприємця у стінах ГУ Міндоходів.

Нагадаємо, 29 травня з десятого поверху будівлі ГУ Міндоходів у Львівській області на вул. Стрийській, 35 у Львові вистрибнула з вікна молода жінка – приватний підприємець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: