Львівські суди грубо порушують закон, прикриваючи брата Пісного

Судді Сихівського районного суду м. Львова Микола Борачок та Ольга Бойко, а також суддя  Франківського районного суду міста Львова Юрій Ванівський, судді Львівського апеляційного суду ( Крайник Н.П., Мельничук О.Я., Курій Н.М.) грубо порушують законодавство у справі 67-річної Тетяни Гапаляк та брата керівника Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України Василя Пісного – Петра Пісного.

Про це Дивись. Інфо повідомив Юрій Островський.

Зокрема судді відмовляються допитувати свідків, не досліджують та не приймають до уваги обставини справи, відмовляються приймати докази на захист Т.Гапаляк. Окрім того, дехто з представників Феміди в грубій формі звертається до жінки. Судді навіть не зважають на попереднє рішення Франківського суду,  що набрало законної сили, яким було визнано, що Тетяна Гапаляк не брала жодних кредитних коштів у Петра Пісного, і що такі він предавав громадянці Кічмі І.Й.

Суть спору між Гапаляк та Пісним – це кредит, який взяла у Пісного дочка Тетяни Гапаляк під заставу маминої двокімнатної квартири. Петро Пісний знаючи, що 67-річна хвора жінка не брала у нього кредитних коштів, – тероризує її в судах та погрожує. В наявності є аудіозаписи цих погроз.

«З липня почалися перші погрози, – розповідає Тетяна Гапаляк. – Петро Пісний неодноразово приходив до мене на роботу, казав, що в нього є брат в Києві та що він має зв’язки. Він непристойно в грубій формі звертався до мене зі словами: Ви не знаєте хто я є, хто мій брат  і що я з вами зроблю! Пісний не йде, ані на компроміси, ані на розмови. Казав, що забере від мене хату і роботу. Але забрати роботу він не може, бо я 45 років працюю в пекарні. Сумно, але прізвище Пісний навіть після Майдану – візитна картка усіх судових установ.

Відтак, я маю віддати Петру Пісному 240 тис.грн, яких ніколи не отримувала. Інакше він відбере у мене квартиру. Сам Пісний раніше визнав, що не давав мені ніяких грошей, проте аудіозапис, де він це говорить, не приймає до уваги жоден суд».

Окрім того, за її словами, адвокат пана Пісного взяв з БТІ неправдиві дані, аби використати їх проти Тетяни Гапаляк у суді, і за цими даними було накладено арешт на майно, яке належить внучці Гапаляк – Наталії.

Потерпіла просить усі засоби масової інформації та небайдужих громадських активістів допомогти у боротьбі зі свавіллям суддів, які, чуючи прізвище Пісний, просто ігнорують усі докази на захист жінки та виносять завідомо неправосудні рішення, скоюючи злочини передбачені ст. 375 Кримінального кодексу України.

Гапаляк Тетяна:

095 716 24 11

Телефон адвокатів Тетяни Гапаляк:

097 336 04 22

067 340 38 81

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: