На Львівщині створено осередок нової політичної сили «Голос народу»

29 травня у Львові  відбулися обласні  установочні збори Львівської обласної організації політичної партії «Голос Народу», про це сьогодні під час прес-конференції заявив новообраний голова Львівського осередку партії Юрко Антоняк.

Як зазначив Антоняк, під час зборів делегати обговорили, як боротися з бездіяльністю влади та корупцією. А також порушували питання збереження єдності України у цей важкий час.

Заступник голови партії Комар Олексій Миколайович, а також   Директор Департаменту по роботі з регіонами  Бойчук Василь Васильович  назвали в числі її головних завдань забезпечення єдності країни, «перезавантаження»  влади, конституційну реформу, боротьбу з корупцією, зовнішньополітичну помірність, підтримку бізнесу та формування потужного середнього класу.

Характеризуючи зовнішньополітичну позицію партії, заступник голови  відзначив, що однобока зовнішня політична орієнтація в умовах сучасної глобалізації є яскраво вираженою ознакою політичної периферійності.

Зокрема, Олексій Комар зазначив, що 28 травня партії виповнився один рік.

“Це нова політична сила, яка вбачає своїм партійним завданням

перш за все зрозуміти потребу кожного українця, зробити себе та Україну щасливішими. Проблема  корупції досі  існує, і на жаль, мало що змінюється. Тому наша мета  і принципова позиція почути голос народу, який нині вимагає змін. Народ хоче бути почутим», - наголосив Олексій Комар.

Також він наголосив, що українець живе сьогодні  вірою, вірою в Господа Бога, Україна повинна стати центром культурної єдності, покласти край війнам.

Крім того, Юрко Антоняк, голова Львівського обласного осередку розповів про  нові програми  статуту партії.

«Вчора у Львові відбулися установчі збори партії  Львівського обласного осередку. До осередку увійшли люди, об’єднані ідеєю єдності України. Партія орієнтується на зміну системи влади. Сьогодні відбувається активна розбудова партії у всіх областях. Є запит у суспільстві на нові політичні сили.  Зміни на які очікувало суспільство, на превеликий жаль не реалізовуються або реалізовуються дуже повільно. Ми спостерігаємо, що в митниці, податковій  та інших структурах жодних змін не відбувається», - наголосив Антоняк.

Варто зазначити, що у числі завдань партії, проголошених її лідером, – співпраця з громадянським суспільством в розробці стратегічної програми антикризових заходів, вимога від влади реалізації поставлених суспільством завдань; динамічна протидія корупції, відділення бізнесу від влади, люстрація корумпованих політичних еліт.

Варто зазначити, що партія «Голос Народу»  за досягнення громадянського миру в країні шляхом проведення конституційної реформи, заснованої на вірності принципам єдності, суверенітету і територіальної цілісності країни. Зокрема вирішення на конституційному рівні мовної проблеми, враховуючи ментальні та історичні особливості регіонів і громадян України на підставі Європейської хартії.

Підсумком зборів стало рішення про обрання керівних органів Львівської обласної організації.

Прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «Голос народу»

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: