У Луганську помер солдат (фото)

У реанімації помер поранений під час штурму бойовикам військової частини Нацгвардії в Луганську 22-річний сержант Дмитро Шелемін

Про це повідомила начальник прес-служби ГУ МВС України в Луганській області Тетяна Погукай на своїй сторінці у «Фейсбуці».

"Сьогодні, 30 травня від отриманих вогнепальних поранень у голову, отриманих під час штурму озброєними бойовиками стрілецького батальйону, розташованого в районі ВАУШ, о третій годині ночі в реанімаційному відділенні лікарні помер сержант Шелемін Дмитро Михайлович", - написала Погукай.

Сержант був призваний на військову строкову службу 29 квітня 2011 року Свердловським ОМВК Луганської області. Строкову службу проходив у військовій частині № 3035. На військову службу за контрактом був зарахований 28 лютого 2012. Був заступником командира 1-го стрілецького взводу - командиром 1-го відділення 1-го стрілецької роти стрілецького батальйону з конвоювання підсудних.

Нагадаємо, в Луганську ввечері 28 травня терористи вчинили напад на конвойний батальйон Луганського полку Східного територіального об'єднання Національної гвардії України. Будівлі батальйону розташовані окремо від військової частини 3035 Національної гвардії України. У ході протистоянь була захоплена частина будинків і частина озброєння правоохоронців.

Військовослужбовці були змушені відступити, оскільки терористи шантажували їх розстрілом родичів. Військовослужбовці строкової служби відведені на безпечну відстань і передислоковані в іншу частину військового містечка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: