«Фабрика квітів» зібрала кошти на реабілітацію дітей

Ініціативна група «Сила любові», за підтримки благодійного фонду «Малятко» та відділу у справах дітей Львівської міської ради, організувала проект «Фабрика квітів». Проект спрямований на збір коштів на реабілітацію братів Юрчика (7 років) та Любомира (15 років). Вчора волонтери, реалізовуючи паперові квіти, збирали кошти у Гарнізонному храмі Свв. Апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Вдалося зібрати 1809 грн.

Перша благодійна соціально спрямована акція «Мамі з любов’ю» була приурочена до Дня матері і проведена 10-11 травня 2014 року. Волонтери зібрали 5237 грн. та 100 чеських крон. Оскільки на реабілітацію потрібно 10 000 грн., то організатори вирішили продовжити благодійну справу 1 червня, у День захисту дітей. Тож вчора волонтери продали 98 квітів і зібрали 1809 грн.

Дізнавшись про проведення збору коштів для реабілітації дітей, не залишилась осторонь і мережа магазинів «Сільпо». Західним регіональним управлінням мережі «Сільпо» ТОВ «Фоззі-Фуд» було здійснено пожертву на банківський рахунок БФ «Малятко» у сумі 1000 гривень.

Кошти, яких було недостатньо для оплати реабілітації, профінансував Благодійний фонд «Малятко». Таким чином, зібрана вся сума коштів для оплати Реабілітаційному центру «Еліта» за курс реабілітації дітей. Наразі погоджується дата початку лікування дітей та організація щоденної доставки дітей в РЦ «Еліта».

«Ці діти потребують постійної уваги медичних працівників, у них важкі розлади розвитку. Хлопчики мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування, самостійно не ходять, не розмовляють. Діти проходитимуть реабілітацію у філіалі Клініки Козявкіна у м. Львові – реабілітаційному центрі «Еліта». Вартість курсу реабілітації становить майже 10 тисяч гривень. Можна констатувати, що за допомогою цього благодійного заходу вдасться провести цей курс реабілітації. Я дякую всім мешканцям та гостям нашого міста, підприємцям за допомогу у благодійній акції», - зазначає начальник відділу у справах дітей Львівської міської ради Ростислав Тимків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: