У Львові для дітей два дні працювала «Мамина майстерня» (фото)

Вже п’ятий рік поспіль управління соціального захисту Львівської міської ради, спільно зі Згромадженням сестер-служебниць Непорочної Діви Марії, організовують для дітей із соціально вразливих сімей Львова майстер-класи під гаслом «Мамина майстерня». Цьогоріч 30-31 травня діти мали можливість виготовляти подарунки власними руками. Майстер-класи проходили під супроводом волонтерів за адресою: вул. Пасічна, 8, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Метою нашого заходу було навчити дітей власноруч виготовляти подарунки (вітальні листівки, вироби із сіна, біжутерію, ляльки-мотанки тощо). Крім того, участь у цих майстер-класах дала змогу дітям проявити свої творчі здібності, розвинути почуття власної гідності та наполегливість у праці. Дітки отримали багато позитивних емоцій в колі дружнього спілкування з однолітками», - розповіли організатори заходу.

«Мати – це найдорожча людина в житті кожного з нас, для якої ми залишаємось дітьми, як у віці п’яти років, так і п’ятдесяти. Тому важливо завжди пам’ятати тих, хто за даром Господа нас привів у цей світ, любити їх і приділяти їм увагу в повсякденному житті, адже матері живуть заради своїх дітей. Тому, власне, проведення таких заходів, як «Мамина майстерня», у супроводі сестер-служебниць Непорочної Діви Марії, позитивно впливає на внутрішній світ дитини, в якому місце матері та батька непохитно шанується», - наголошує в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

До слова, станом на червень 2014 року, на обліку в управлінні соціального захисту Львівської міської ради перебуває близько 4,6 тис. одиноких матерів.

mamynamajst1 mamynamajst2 mamynamajst5 mamynamajst8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: