У Львові пройде конференція про індустріальні парки

5-6 червня 2014 року у Львові (вул. Хуторівка, 35а, конференц зал УКУ) відбудеться міжнародна конференція «Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку промисловості».

Конференція проводиться з метою представлення індустріальних парків як інструментів економічного розвитку територій та визначення нових можливостей для розвитку промисловості і регіонів, зміцнення співпраці між підприємствами, інвесторами, органами місцевого самоврядування, інституціями економічного розвитку та іншими заінтересованими сторонами.

Під час конференції планується обговорення питання державного сприяння розвитку індустріальних парків в Україні, досвід публічно-приватного партнерства при створенні та розвитку індустріальних парків, представлення стратегічного аналізу можливостей створення індустріальних парків у Львівській області, зокрема у Яворівському районі та місті Новий Розділ.

Своїм досвідом поділяться  Сергій Євтушенко (Голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України), Роман Тшаскалік (Голова Правління, Євро Центру Науково Технологічного Парку в Катовіце), Енді Кузіч (Директор з Розвитку Бізнесу, PricewaterhouseCoopers Україна), Барбара Костира, що представить Подкарпатський науково-технологічний парк "Aeropolis", директор індустріального парку з Угрщини - Сейлеш Андра.

Іноземні та українські експерти обговорять  планування та управління індустріальними парками, а саме, як здійснюється вибір концепції індустріального парку, підготовка генерального плану забудови, форми залучення прямих іноземних інвестицій, підвищення конкурентоспроможності.

Учасники конференції також розглянуть, перспективи розвитку еко-технологій та можливості створення еко-індустріальних парків на Львівщині та Україні загалом.

Також в рамках конференції відбудеться круглий стіл компаній-членів Європейської Бізнес Асоціації, під час якого учасники обговорять ведення та розвиток бізнесу на Україні у сучасних умовах.

Учасниками конференції будуть власники та керівники українських та міжнародних промислових компаній, керівники органів державної влади та самоврядування з України та з-за кордону, інституції економічного розвитку (агенції із залучення інвестицій, місцеві агенції розвитку, бізнес-асоціації, керуючі компанії промислових парків, кластери).

Конференція організована в рамках проекту Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 і проходить за підтримки Львівської обласної ради, Львівської міської ради та Дтек.

Організатори конференції:

Інститут регіонального розвитку – www.institute.lviv.ua

Міська ґміна міста Любачів: http://www.lubaczow.pl

PPV Knowledge Networks - www.ppv.net.ua

Для довідки:

Конференція організується в рамках

проекту «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м.Новий Розділ» (IPBU.01.02.00-18-486/11-00), який реалізується  в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013. Партнери Проекту: міська ґміна Любачів (Польща), ґміна Любачів (Польща), Яворівська районна рада, Новороздільська міська рада, Інститут Регіонального Розвитку (Львів, Україна).

Основна мета проекту полягає у створенні сприятливих умов для розвитку промислових підприємств на польсько-українських прикордонних територіях. Діяльність за проектом включає будівництво та модернізацію дорожньої інфраструктури в ґміні Любачів, рекультивації постіндустріальних областей в містах Яворів та Новий Розділ, створення агенцій місцевого економічного розвитку. В рамках проекту буде розроблено концепції індустріальних парків міст Яворів і Новий Розділ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: