У Львові відбувся традиційний турнір «Єдиноборства проти дитячої злочинності та наркоманії» (фото)

Обласний відкритий турнір-фестиваль «Єдиноборства проти дитячої злочинності та наркоманії», що відбувся 1 червня ц.р. в міжнародний день захисту дітей у львівському Палаці спорту «Україна» відвідало понад 400 осіб.

Захід, який проводився уже вчетверте за участю вихованців спортивних шкіл та клубів, спортивних осередків різноманітних спортивних одноборств, організовано Львівською обласною федерацією кікбоксингу за активної підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

З поміж почесних гостей цього спортивного свята був один із засновників національного бойового мистецтва – український рукопашу гопак, нині заступник Міністра внутрішніх справ України Микола Величкович.

Цьогорічний форум зібрав на одному майданчику понад 180 представників з 16 громадських організацій, які займаються розвитком спортивних одноборств на території Львівської області.

Фестиваль відвідало чимало іменитих спортсменів Львівщини: чемпіон світу з кікбоксингу Юрій Рак, чемпіонка Європа з ушу Вероніка Сенюх, чемпіон України з фрі-файту, призер чемпіонату світу з кікбоксингу Микола Гавриляк, чемпіон України з муай-тай серед професіоналів Андрій Осадчий, майстер спорту міжнародного класу, призер чемпіонату Європи та кубка світу з кікбоксингу Роман Удут та ін.

Справжньою атракцією для відвідувачів свята стали показові виступи вихованців обласної федерації ушу (О. Сотрихіна), федерації кікбоксингу Львівської області (І. Лойко) та обласної федерації рукопашу гопак (Г. Унгурян). Юні глядачі, з поміж яких було понад 100 вихованців шкіл-інтернатів Львівської області, мали можливість познайомитися з різними видами одноборств: самбо, дзюдо, джиу джицу, хортинг, ушу, бокс, карате, фрі-файт, таїландський бокс, кікбоксинг, ММА та багато інших, а батьки - дізнатися про місцезнаходження спортивних секцій та відділень ДЮСШ на Львівщині.

Організатори привітали вихованців шкіл-інтернатів з Міжнародним днем захисту дітей та вручили щедрі комплекти спортивного інвентарю та обладнання.

«Показові виступи, майстер-класи, відкриті змагання, набір у спортивні секції, зірки спорту –так коротко можна сказати про Фестиваль. Від маленької дитини до пенсіонера – кожен може знайти щось цікаве для себе», - зазначив голова організаційного комітету «Фестивалю одноборств-2014» Ігор Коцюруба.

Всі учасники фестивалю отримали пам’ятні медалі і грамоти управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, а кращі спортивні колективи були відзначені кубками та цінними подарунками від організаторів свята.

turnir_SPORT_proty_Narkotykiv_i_zlochynnosti_in_Lviv (KRAWS) 6914 turnir_SPORT_proty_Narkotykiv_i_zlochynnosti_in_Lviv (KRAWS) 7013 turnir_SPORT_proty_Narkotykiv_i_zlochynnosti_in_Lviv (KRAWS) 7035 turnir_SPORT_proty_Narkotykiv_i_zlochynnosti_in_Lviv (KRAWS) 7093 turnir_SPORT_proty_Narkotykiv_i_zlochynnosti_in_Lviv (KRAWS) 7217 turnir_SPORT_proty_Narkotykiv_i_zlochynnosti_in_Lviv (KRAWS) 7272 turnir_SPORT_proty_Narkotykiv_i_zlochynnosti_in_Lviv (KRAWS) 7385 turnir_SPORT_proty_Narkotykiv_i_zlochynnosti_in_Lviv (KRAWS) 7636Про це Дивись. Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Фото Євгена КРАВСА

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: