Водії АТП Садового відмовляються перевозити пільговиків

Водій автобуса № 10, який обслуговується ЛК АТП-1, відмовився перевозити пільговиків.

Про це у Фейсбуці повідомила Олена Муляк.

«Після подорожчання проїзду в громадському транспорті м. Львова, нічого не змінилось. Хами й далі керують маршрутками та на свій розсуд вирішують кого везти, а кого не везти. Сьогодні, 03.06.2014 в 17.20 на маршруті №10, що обслуговує АТП №1, водій маршрутки ВС 3159 безпідставно відмовив у перевезенні моїй матері якій 76 років.

На зупинці по вул.Науковій вона зайшла у маршрутку показала посвідчення дитини війни, яке є у переліку пільгових перевезень АТП №1 п.10, зі словами, що по комуністичним документам він не возить. Посвідчення було видане у 2009 році, що явно не є комуністичним часом, і хай чекає тролейбус. Мати була змушена дати йому гривню, щоб він віддав посвідчення та вийти на наступній зупинці. Коли закінчиться це хамство зі сторони "культурних" водіїв?

Нагадую, що це жінка похилого віку, мені прийшлось відпоювати її ліками та заспокоювати. Я звернулась на сайт міськради, що б розібрались, буду чекати відповіді. Хочеться вірити, що цей водій не довго буде працювати, а знайдеться той хто поважає не тільки людей похилого віку, а й людей взагалі.

Це не перший такій випадок з АТП №1 і прикро те, що людей старшого віку немає кому захистити. А водії хамлять, висаджують та гроші при цьому не забувають брати», - написала Олена Муляк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: