Для залучення інвестора в індустріальний парк, необхідно створити для нього преференції, - Кіраль

Важливим критерієм успіху в реалізації проекту індустріального парку та залученні реальних інвесторів є створення для них преференцій на території. Про це повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Без пільг наш парк – неконкурентоздатний, порівняно з подібними проектами, скажімо, в Румунії чи Польщі. Малоймовірно, що в сьогоднішніх політичних та економічних умовах, які склалися в Україні, сюди прийде інвестор, якщо для нього не буде створено відповідних преференцій на території парку. Відповідні пільгові умови – це те, що передбачено ЗУ «Про індустріальні парки», проте досі не є затвердженим, шляхом внесення змін до Податкового Кодексу», – зазначив Сергій Кіраль.

Нагадаємо, нещодавно конкурсна комісія прийняла рішення провести цьогоріч конкурс на вибір керуючої компанії для львівського індустріального парку. Управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР закликає потенційних інвесторів звертатись із пропозиціями щодо участі в ньому.

Також нагадаємо, що індустріальні парки, закордонний досвід в управлінні ними, а також екотехнології будуть основними темами для обговорення на міжнародній конференції під назвою «Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку промисловості». Початок заходу – завтра о 10.00 год. в приміщенні Українського католицького університету. Триватиме він упродовж двох днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: