Водіїв попередили про туман

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні в другій половині дня очікуються в окремих районах міста шквали 15-20 м/с. Завтра, 5 червня, вночі місцями, а вдень по всій території прогнозують грози, вдень подекуди град, шквали 15-20 м/с. Вночі та вранці місцями туман, видимістю 200-500 м.

«Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами. Тому закликаємо наших мешканців одягатись тепло, зважаючи на холодний вітер, щоби не застудитись. По-друге, просимо зачиняти вікна та двері зі склом. Йдучи через парки чи поблизу дерев, закликаємо бути уважними, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм. Нагадуємо, що обірвані дроти дуже небезпечні. В разі виявлення таких дротів, не доторкайтесь до них і відразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15 80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації», - повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій ЛМР Віктор Іваніцький.

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити особливу небезпеку при сильному шквалистому вітрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: