Хом’як написав заяву на звільнення

Начальник департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Мирослав Хом’як сьогодні подав голові Львівської ОДА Ірині Сех заяву на звільнення. Про це Мирослав Хом’як повідомив у заяві, текст якої є в розпорядженні Варіантів.

Хом’як зазначає, що це вже не в перше він звертається з проханням до голови Львівської ОДА звільнити його.

"Однак, у березні мою заяву не було прийнято. Мабуть, в той час стояло питання узгодження кандидата на посаду директора департаменту", – припускає він.

"З першого дня Революції Гідності я і моя сім’я повністю розділяли і всіляко підтримували вимоги Майдану. Заяву на звільнення подаю з тих причин, щоб не дати можливість окремим ділкам, які у такий відповідальний для України політичний час намагаються використати період оновлення владних гілок у своїх приватних інтересах. Усі їх закиди на мою адресу є неаргументовані й свідчать про те, що свою роботу на збереження навколишнього природного середовища я виконував відповідно до всіх норм законодавства. Переконаний, що жити варто, пристосовуючись до Природи, а не до людської думки", – наголошує Хом’як.

Нагадаємо, Мирослав Хом'як три роки пропрацював у сфері охорони навколишнього середовища Львівщини.

"Взявши наприкінці 2010 року на себе зобов’язання очистити область від непридатних пестицидів, які більше 20 років забруднювали довкілля та становили загрозу здоров’ю людей, в 2012 році як начальник Держуправління ОНПС це виконав.

Також впоралась очолювана мною структура і з питанням вивозу меланжу. Робота, яку я виконував майже чотири роки, була для мене цікавою, пізнавальною.

Особливо вдавалось Департаменту досягати результату в період березня-вересня 2013 року. З відповідальністю можу заявити, що всі ці роки керувався принциповою позицією дотримання природоохоронного законодавства. Робив усе, щоб повітря, ґрунти, водні ресурси на території області ставали чистішими, а наші цінні території отримували статус заповідних зон, що дозволяє їх вберегти як від забруднення, так і чиїхось зазіхань", – зазначено в заяві.

Наприкінці заяви Мирослав Хом’як висловив подяку всі, з ким працював всі ці роки.

"Хочу подякувати всім працівникам Департаменту за професійне ставлення до виконання своїх обов’язків, науковцям-екологам, громадським організаціям – за співпрацю в збереженні довкілля, журналістам – за розуміння важливості екологічної тематики та регулярне висвітлення всіх важливих питань щодо природоохоронних заходів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: