Львівську ОДА очолить Віталій Ломакович, - джерело

Головою Львівської ОДА наступного тижня буде призначений Віталій Ломакович.

Цю інформацію Дивись. Інфо підтвердили декілька інсайдерських джерел.

Одне із джерел також повідомило, що представлення нового голови Львівської ОДА відбудеться, найімовірніше, у середу.

Довідка:

ЛОМАКОВИЧ Віталій Афанасійович

Народився 7 жовтня 1970 року в м. Рівному. Після закінчення Тернопільської школи №15 вступає у Львівський державний університет ім. Івана Франка на економічний факультет. У роки навчання бере участь у мітингах, акціях та протестах, під час яких активно відстоює українське національне та духовне відродження, державну незалежність України.

Із 1992 року Віталій Ломакович розпочав свій трудовий шлях. У різні роки працював у банках: «Тернопіль-кредит», «Західно-український комерційний банк», «Кредит банк», «БМ банк», керував Львівським “Науково-дослідним інститутом побутової радіоелектронної апаратури”, де й дотепер є головою наглядової ради.

У 2011 році знайомиться з Віталієм Кличком. У квітні 2012 року вступає в партію «УДАР» і відразу стає одним із найактивніших її членів. На парламентських виборах 2012 року політична сила «УДАР» висловлює довіру Віталію Ломаковичу та висуває його кандидатом у народні депутати України по 164 виборчому окрузі.

Зараз Віталій Ломакович, займається активною громадською та політичною діяльністю. Є радником голови Виконавчого комітету партії «УДАР», помічником-консультантом народного депутата України.

Проте, попри свій щільний графік, Віталій Ломакович ніколи не забував про благодійність. Допомагає рідній школі, в якій удостоєний звання кращого випускника. За підтримки Віталія Ломаковича засновано іменні річні стипендії в Українському Католицькому Університеті та Кременецькому обласному гуманітарно-педагогічному інституті імені Т. Шевченка, надає постійну матеріальну допомогу навчально-реабілітаційному центру для дітей із вадами зору “Левеня” у м. Львові. За сприяння Віталія Ломаковича Кременецька школа №4 отримала довгоочікуваний комп’ютерний клас та ін.

У червні 2012 року Віталій Ломакович ініціює створення та початок благодійного проекту «Допомогти ближньому». Завданням проекту є конкретна адресна допомога людям з особливими потребами та поетапне забезпечення районних та міських лікарень, сільських фельдшерсько-акушерських пунктів (ФАПів) та амбулаторій усім необхідним для них обладнанням.

Одружений, виховує чотирьох дітей.

Джерело: сайт Віталія Ломаковича

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: