Сех вітає громаду Львівщини із днем довкілля

Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех вітає громаду Львівщини, а передусім екологів, представників природоохоронних громадських організацій, усіх, хто щиро вболіває про збереження довкілля із Всесвітнім днем охорони довкілля.

«Цей день – це нагода для кожного задуматися над проблемами екології, спитати себе, як ми прислужилися збереженню довкілля. Бо кожен з нас може внести свою лепту у цю справу – подбати про економію електроенергії, зменшення викидів шкідливих речовин, подбати про чистоту води, грунту, повітря. Кожен може обмежити використання пластику й поліетилену в побуті, підгодувати птахів, не замовчувати браконьєрство.

У цей день висловлюю вдячність громадським організаціям та поодиноким активістам, які самовіддано працюють задля порятунку лісів, заповідників, національного природного багатства.

Водночас я сподіваюся, що засади збереження довкілля будуть частиною виховання та освіти дітей та молоді, що кожен українець змалечку знатиме, що природа – це національне багатство, це наш спадок від предків, який необхідно зберегти та передати наступним поколінням», – зазначає Ірина Сех.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: