Понад 2500 львівських учнів відвідували уроки плавання (фото)

У Львові провели уроки плавання для учнів 4 класів ЗНЗ м. Львова. З метою пропаганди та розвитку плавання, як важливого засобу гармонійного розвитку дитини, з жовтня 2013 року у 15 школах міста запроваджено уроки плавання, до яких були залучені учні 4-х класів загальноосвітніх навчальних закладах Львова. У цьому навчальному році уроки плавання відвідало понад 2500 школярів, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

За інформацією управління освіти ЛМР, уроки плавання організовано на базі 15-ти навчальних закладів, у яких функціонують басейни – СЗШ № 13, 18, 36, 45, 65, 84, 90, 92, 96, 97, 99, НВК «Сихівська», НВК ім. В. Симоненка, НВК «Софія», НВК № 94, із залученням тренерів дитячо-юнацької спортивної школи № 9.

«Впродовж 2013-2014 навчального року плаванням охоплено понад 2 500 учнів 4-х класів 25-ти навчальних закладів міста Львова, в яких немає басейнів та які близько розташовані до шкіл, де басейни функціонують», - повідомили в управлінні освіти ЛМР.

plavannya

Ініціативною групою педагогів у складі директора дитячо-юнацької спортивної школи №9 м. Львова Віктора Нероди, інструктора з плавання СЗШ №97 м. Львова Андрія Коростєльова та інструктора з плавання СЗШ №36 м. Львова Андрія Рябовола було розроблено програму та методичні рекомендації, які дозволяють учням адаптуватися до водного середовища та навчають триматися на воді.

Цією ж групою педагогів напрацьовано Положення про початкове навчання дітей плаванню у 4-х класах середніх загальноосвітніх навчальних закладів  м. Львова у 2013 – 2014 навчальному році. Управлінням освіти Львівської міської ради видано відповідний наказ.

plavannya1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: