Порошенка рішуче закликають негайно усунути з керівних посад усіх членів Партії регіонів і комуністів

Президентові України П.Порошенку

Звернення

Форуму громадських організацій Львівщини

Вельмишановний пане Президенте!

На Вас, як на Президента і Головнокомандувача Збройних сил України, лягає величезний тягар та історична відповідальність за долю народу. Таких складних завдань, які нині постали перед країною, ще не було за всі роки Незалежності: зупинити війну на Сході, повернути окупований Крим і водночас провести вкрай необхідні масштабні економічні, соціальні, політичні реформи.

І все це необхідно реалізувати в умовах, коли Майдан провів глибокий цивілізаційний суспільний вододіл між минулим, у якому владарювала партія бандитів та вбивць, та прийдешнім,  яке ми повинні наповнити європейськими цінностями.

Гідно відповісти на виклики часу, захистити і збудувати нову Україну спроможна сильна і чесна влада, яка спирається на широку підтримку народу. Тож при формуванні урядової команди недопустимо повторювати помилки попередників: кумовство, протекціонізм, ситуативна наближеність до першої особи.Особливо небезпечною є  надмірна компромісність у ставленні до наших світоглядних опонентів, предстаників вчорашньої влади.

Повинні прийти нові політики – державники, високоморальнимі професіонали, які сталять інтереси нації вище особистих Кримінальники, кати мирних людей повинні назавжди залишитися на смітнику історії. На жаль, ці нелюди й далі вбивають кращих синів і дочок українського народу.Регіонали і комуністи активно організовують і фінансують терористів на Сході України. Та найгірше, що і ми мимоволі стаємо співучасниками кривавих злодіянь, бо надміру толеруємо цих патологічних українофобів, відвертих ворогів нашого народу. І навіть гірше – дозволяємо їм і далі керувати нами. Багато спільників вбивць і терористів досі знаходяться на державних посадах, очолюють цілі ділянки суспільного життя, залишаються народними депутатами. Таке явище спостерігаємо не лише в Києві, а й в регіонах України. Це не просто зрада ідеалів Майдану, а й знущання над пам`яттю Небесної Сотні і загиблих у боях з агресорами.

Вважаємо за необхідне: насамперед домогтися на осінь цього року дострокових парламентських і місцевих виборів. Рішуче закликаємо негайно усунути з керівних посад усіх членів партії регіонів і комуністів та їх активних поплічників. З таким багажем ми не увійдемо у Європу, а скотимося у минуле.

Слід врахувати ще одну загрозу для нової владної команди: поява серед них людей випадкових, скомпроментованих своєю попередньою діяльністю, які тепер активно намагаються посісти чільні місця у владі.

Доля дає нам третій, можливо останній, шанс збудувати справді незалежну, справедливу, сильну і демократичну Україну. Не змарнуємо цю можливість. Разом втілимо у життя ті високі ідеали, за які вмирали українці на Майдані і гинуть далі у боротьбі з російськими окупантами.

Організація української молоді «Спадщина»;

Всеукраїнське Товариство політв`язнів і репресованих;

Конгрес української інтелігенції Львівщини;

ЛОО Спілки офіцерів України;

ЛКО Асоціація українських правників;

ЛОВ Всеукраїнського об`єднання ветеранів;

Крайове Братство ОУН-УПА;

ГО «Євромайдан Львів»;

ГО «Варта 1»;

ГО «Молодь за зміни»;

ГО «Львівська бесіда»;

Ліга творчої інтелігенції Львівщини;

Львівське відділення МОК України;

Суспільно-культурне товариство «Надсяння»;

Асоціація видавців Львівщини;

Товариство «Тернопільщина»;

Суспільно-культурне товариство «Лемківщина»;

Львівська обласна ОУН;

ЛОО Ліги українських жінок;

ЛОВ українського фонду культури;

Львівське відділення МОК України;

Товариство «Холмщина»;

Українське лікарське товариство;

Комітет соціального захисту;

Львівське козацьке стрілецьке Братство;

Львівська обласна організація товариства «Знання»;

Благодійний фонд «Просвіта і чин»;

Львівське товариство «Рідна школа»;

Білинський Борис – професор, доктор медичних наук;

Гелей Степан – професор, доктор історичних наук;

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: