Сех доручила правоохоронцям розслідувати факти розкрадання міді на фірмі «Леоні»

12 червня  голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех зустрілася з генеральним директором фірми «Леоні Ваерінг Системс» Стефаном  Шмідтом. Приводом для  зустрічі стала ситуація, пов’язана з розкраданням на підприємстві «Леоні» великої кількості виробів з міді. У зв’язку з цим  Стефан Шмідт   попросив голову ОДА  посприяти у розкритті цього злочину, повідомили у прес-службі ЛОДА.

«На нашому підприємстві переробляється великий об’єм міді – це 600 тонн щотижня. Як відомо, мідь -  легке джерело доходу, тому  постійно маємо великі недостачі. Наша служба безпеки працює, однак потребуємо вашої допомоги у розкритті ланцюжка крадіжка-транспортування-реалізація і встановленні  тих осіб, які скуповують мідь», – розповів С.Шмідт.

Зі свого боку  заступник начальника ГУМВС України у Львівській області Сергій Вучкан, який був присутній на зустрічі,  підтвердив, що у міліції зафіксовано п’ять  випадків розкрадання міді на цьому підприємстві, за якими порушені  кримінальні справи, три з яких скеровані до суду, дві ще розслідуються.

Підсумовуючи зустріч, Ірина Сех зазначила, що правоохоронні органи області обов’язково включаться в роботу з розслідування цього факту злочину: «Хочемо, щоб одне з потужних підприємств області працювало в нормальному режимі, тому міліція обов’язково  допоможе  в розслідуванні крадіжок. Однак, на мою думку, очевидними є проблеми і всередині самого підприємства, тому потрібно провести внутрішнє розслідування», – підкреслила І. Сех.

Також керівник області доручила директору департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Миколі Довбі  напрацювати розпорядчий документ, який би скоординував зусилля влади та правоохоронних органів щодо попередження крадіжок на підприємствах області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: