Кампанія «Привітне місто» продовжує свою діяльність

16 червня в рамках кампанії «Привітне місто», метою якої є покращення сервісу туристичної інфраструктури для мешканців та гостей міста, управління туризму проведе безкоштовні піші екскурсії  центральною частиною міста Львова для працівників туристичної сфери та сфери обслуговування.

Як зазначили організатори, покращення сервісу туристичної інфраструктури вимагає розробки спільної координації дій між окремими середовищами туристичної інфраструктури та з управлінням туризму. Працівники даного середовища матимуть змогу детальніше дізнатися про усі цікаві куточки міста, щоб використати набуті знання з користю для тих, кому потрібна буде конкретна інформація для координації в місті.

Управління туризму запрошує усіх працівників цих сфер долучитися до проекту. Збір учасників біля входу в Львівську міську раду 16 червня об 11:00 годині.

Нагадаємо, що під час підготовки до Євро-2012 Львівська міська рада започаткувала кампанію «Привітне місто». Не зважаючи на завершення Чемпіонату з футболу, міська влада відновила програму та продовжує реалізувати свої проекти з середовищами різних напрямків для покращення сервісу туристичної інфраструктури міста. Відтак, для працівників цієї сфери пропонують курси вивчення англійської мови, розповідають цікаву інформацію про Львів, надають спеціальні карти та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: