У Львові відбудеться перший пробіг «Здоровий лікар – здорова нація»

Почни реформу із себе. Під таким гаслом в суботу, 14 червня, студенти Медичного Університету, лікарі Львова та області зі своїми сім’ями візьмуть участь у першому щорічному пробігу. Так вирішило відсвяткувати День медичного працівника Українське Лікарське Товариство у Львові.

За останніми даними досліджень біг був визнаний хорошим захистом м’язів, серця та розумових здібностей. Біг стимулює роботу головного мозку та продовжує тривалість життя. Ті, хто регулярно займаються бігом рідше хворіють, бо мають міцну імунну систему. Біг долає депресію, приносить радість і дарує впевненість у собі.

«Сьогодні багато говоримо про реформи. Знову чекаємо змін. Головним уроком недавніх подій стало те, що ми повинні вчитися брати відповідальність на себе. Головна персональна відповідальність кожного – це бути здоровим. А найкращий для цього спосіб перебудовувати своє здоров’я. Добре відпочивати, краще харчуватися, займатися спортом. Це ключові кроки до змін. Тому, Українське Лікарське Товариство у Львові започатковує щорічний пробіг на День медика «Здоровий лікар – здорова нація», - розповів організатор події Андрій Іванців.

Окрім самого пробігу на учасників чекає і культурна програма: силове шоу від рекордсмена України «Найсильніші щелепи України» Олега Тягнизуба (Скавиш), лицарські бої у виконанні клубу «Чорна Галич», показові виступи школи Бойового Гопака та інше.

«Біг є одним з найдоступніших видів фітнесу. Це недороге заняття, що вимагає мінімум екіпіровки. Бігати можна де завгодно і коли завгодно. Заняття бігом має безліч плюсів: воно розвиває витривалість, прискорює обмін речовин, спалює зайві калорії, піднімає тонус м’язів, і взагалі благотворно впливає на здоров’я в цілому. Під час бігу піднімається рівень ендорфінів (гормонів щастя) і Ви стаєте радісним, веселим і по закінченню пробігу випромінюєте щастя кожною клітинкою свого тіла, відчуваєте моральне задоволення, насолоду і ейфорію. Тому ми закликаємо долучатись до пробігу усіх бажаючих», - розповів співорганізатор заходу Юрій Огоновський.

План заходу:

10:00 – 11:00 – реєстрація учасників. Заміри життєвоважливих показників для учасників та усіх бажаючих

11:00 – 11:30 – пробіг

11:30 – 12:00 – нагородження учасників

12:00 – 14:00 – культурна програма:

 

Організатор події: Українське Лікарське Товариство у Львові за підтримки громадського об’єднання «Самопоміч», Львівського Національного Медичного Університету імені Данила Галицького, Львівської Міської Ради та Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: