Колодій привітав жительку Пустомитівщини зі 100-річчям

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій привітав зі 100-літнім ювілеєм жительку села Дмитре Пустомитівського району Лазурко Марію Степанівну. Вишитий рушник у подарунок та щирі привітання від імені голови обласної ради і депутатського корпусу ювілярці передав депутат Ігор Барановський. Також привітати жінку з непересічним святом – 100-річчям з Дня народження – прибули і представники районної та місцевої влади.

Як зазначив у привітанні голова обласної ради Петро Колодій: «Прожиті Вами роки можуть слугувати прикладом жертовного служіння народові, своїй землі, нашій матері – Україні. Виховані в національно свідомій родині, Ви ніколи не могли залишитись осторонь визвольних змагань українців. Переживши дві світові війни, повоєнні лихоліття, часи поневірянь і неймовірного більшовицького терору, Ви й тепер намагаєтеся вносити свою лепту в побудову справді омріяної, вільної та незалежної України. У день Вашого ювілею прийміть сердечні побажання міцного здоров’я, родинного затишку, радості й добра. Нехай Господь благословить Вас великими милостями і дарує ще многих і благих літ».

Марія Степанівна Лазурко народилась 16 червня 1914 року в багатодітній сім’ї у селі Дмитре Пустомитівського району. Впродовж всого життя тяжко працювала на колгоспних ділянках. Там сильно застудилась і захворіла, після чого стала інвалідом ІІ-ої групи. У жінки віддавна хворі ноги, сьогодні вона ледь підводиться з ліжка. Чоловік був інвалідом війни, помер у 1987 році. Має дочку, 3 внуків та 7 правнуків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: