Колодій висловив співчуття родині Герича

         Голова Львівської обласної ради Петро Колодій, заступник голови Валерій П’ятак та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку зі смертю відомого медика, громадського діяча та патріота України Ігоря Дионізовича Герича.     

У дні загальноукраїнської скорботи відійшов у вічність відомий лікар, активний громадський діяч, патріот України і просто Людина з великої літери – Ігор Герич.

Український лікар, доктор медичних наук, професор  Ігор Дионізович Герич неодноразово рятував життя іншим, безвідмовно і невідкладно допомагав усім тим, хто потребував допомоги...

Але не лише за це його люблять та поважають люди. Адже Ігор Дионізович був людиною-душею, мав всі ті якості, які притаманні кращим з кращих.

Звістка про смерть людини завжди є чимось неприйнятним для свідомості. Ба більше, від того, коли у вічність відходять ті, кого ти знав особисто та дуже поважав, біль від втрати стає ще більш відчутним.

Нині разом з рідними та близькими сумують друзі, знайомі Ігоря Дионізовича, а також ті, хто чув про безмежну любов цієї Людини до ближнього. Нехай душа його спочиває з Богом. Вічна пам’ять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: