Прикордонники, які захищали східний кордон України, повернулись додому

У суботу, 14 червня, у Кінологічному навчальному центрі (м. Великі Мости, що на Сокальщині) відбувся урочий мітинг, присвячений зустрічі та вшануванню персоналу Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, які у складі ІІІ об’єднаної мотоманевреної групи захищали східний кордон нашої держави. Мобільна група у повному складі без втрат і поранень повернулася до місць проходження служби, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

З успішним виконанням завдань із охорони та оборони східної ділянки кордону України особовий склад мотоманевренної групи привітав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник.

«Ви понад три місяці з честю виконували бойове завдання з охорони східних рубежів державного кордону України. Особовий склад підрозділів Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України завжди відзначався високим бойовим духом, моральними якостями та професіоналізмом. І саме такі якості були проявлені в ході виконання поставленого перед Вами завдання», – зазначив у вітальному слові Й.Ситник.

Він також подякував добровольцям-прикордонникам за вагомий внесок у справу охорони державного кордону, сумлінне виконання службових обов’язків, мужність та героїзм, проявлені під час збройного протистояння із терористами та бойовиками, та вручив годинники «Від голови облдержадміністрації».

Зазначимо, що Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України бере активну участь в посиленні охорони україно-російської ділянки Державного кордону України. Керівництво військових ухвалило рішення про проведення ротації персоналу мотоманевренної групи Західного регіонального управління, яка виконує завдання на східних кордонах України.

Так, 12 червня, за сприяння голови облдержадміністрації Ірини Сех, 150 військовослужбовців трьома автобусами вирушили до с. Миколаївка Дворічнянського району Харківської області у супроводі державної прикордонної служби. Цими ж автобусами повернулись на Львівщину військовослужбовці, яких і замінили новоприбулі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: