У Польщі відбувся чемпіонат Європи з гірського бігу (фото)

14 червня 2014 року у місті Людвіце Клодзьке Соколець (Республіка Польща) (Ludwikowice Klodzkie Sokolec) завершився Чемпіонат Європи з гірського бігу на дистанцію 9 500 метрів (висота 1 100 м), повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

У змаганнях взяли участь майже 600 учасників – представників різних країн світу, в т.ч. й України.

У складі збірної команди України змагалося троє ветеранів спорту Львівщини: Оксана Заліско (вікова категорія Ж-55/5), Ольга Стадник (вікова категорія Ж-36) та Людмила Григор'єва (вікова категорія Ж-57).

В особистому заліку Оксана Заліско посіла 5 місце з результатом 00.57,45, Ольга Стадник - 9 місце з результатом 01.01,24, а Людмила Григор'єва - 13 місце з результатом 01.15,12.

При цьому жіноча збірна команда України у віковій групі 55+ років виборола третє командне місце!

europa 048

«Однозначно можна стверджувати, що рівень організації змагань в Польщі був значно вищим ніж навіть на чемпіонаті світу - це відчувалося у ставленні до спортсменів, нагородженні, організаційних та технічних аспектах» – зауважила викладач НУ «Львівська Політехніка» Оксана Заліско. Долаючи дистанцію, ми отримали неабияку увагу та підтримку, чули живий музичний супровід, молоді уболівальники вигукували назву країни та слова підтримки; на дистанції було дворазове харчування. Спортсмени стартували кожні 20 хвилин, по дві вікові категорії чоловіки і жінки разом. Прізвище кожного учасника на фініші оголошували одразу та висвітлювали результат бігу на електронному табло, а також місце, котре посів спортсмен в абсолютному заліку. Температура повітря на місці старту сягала +15ºС, а на фініші +6ºС, про що спортсменів попередили заздалегідь. Усіх учасників, за бажанням, транспортували з місця фінішу на місце старту автомобілем. Загалом Польща вражає нас щоразу, а саме професійною та якісною організацією змагань - продовжила Оксана Заліско.

Призерів змагань нагороджували медалями, грамотами, квітами та пам'ятними відзнаками від організаторів змагань. Участь в церемонії нагородження взяли представники Європейської асоціації ветеранів спорту

Отож вітаємо спортсменок-ветеранів Львівщини й бажаємо надалі спортивних перемог!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: